Retourbeleid

– Een bestelling van Drink Zero (in Nederland geleverd) kan worden geretourneerd binnen 14 dagen na de ontvangst van de bestelling, mits de producten in originele staat verkeren.

– Wij storten geen geld terug en ruilen geen producten als deze niet in originele staat verkeren en in oorspronkelijke verpakking retour worden verzonden.

– De daadwerkelijke verzendkosten worden niet door Drink Zero vergoed. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

– Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Indien je een bedrag hebt betaald, zal Drink Zero dit bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending).

– Retouren kunnen ook geruild worden voor een andere maat of product, dit kun je aangeven via de mail.

– Drink Zero is niet verantwoordelijk voor producten die tijdens de retourverzending beschadigd of verloren raken.

– We proberen alle retourzendingen zo snel mogelijk af te handelen met een maximale duur van 7 werkdagen. Drink Zero streeft ernaar om een e-mail te verzenden als het retour proces is afgerond maar kan dit niet garanderen. Controleer zelf of je het terug te storten bedrag hebt ontvangen.

– Drink Zero zal de manco in behandeling nemen en indien noodzakelijk overleggen met de leverancier van het product. Als de beschadiging veroorzaakt is door een fabricagefout dan krijg je een nieuw product naar keuze (hetzelfde aankoopbedrag), het is niet mogelijk om geld terug te storten bij manco’s.

Retourproces

Bij het retour verzenden van een bestelling is het volgende belangrijk:

– Geretourneerde producten moeten goed verpakt zijn, om beschadiging tijdens retour- zending te voorkomen.

– Stuur ons een mail met de reden voor retour en de track&trace.

– Geretourneerde producten moeten altijd gefrankeerd opgestuurd worden naar ons, ongefrankeerde retourneringen worden niet in ontvangst genomen.

– Bewaar de track & trace code die je hebt ontvangen van het postbedrijf.

– Drink Zero is niet verantwoordelijk voor verloren pakketten.

Retouradres

Drink Zero

tav Retouren

Stationsplein 26

6512 AB Nijmegen