Ons verhaal

Alles begon op een plek waar normaal enkel alcohol geschonken wordt. Door een groter wordend verantwoordelijkheidsgevoel naar mens en natuur toe. Verantwoordelijk, maar toch zorgeloos kunnen genieten van een glas wijn is iets wat wij nog niet veel zien deze dagen. En hier, vinden wij, moet een oplossing voor komen.
Unbottle your journey now!
Een beschonken idee op die avond in de kroeg, werd een kristalhelder plan. En zo begon de reis van Drink Zero. Wij gingen op een enorme tocht door de alcoholvrije-wereld en stelde een mooi assortiment aan alcoholvrije wijnen samen. 

Persoonlijk uitgezocht, gekeurd en nu met trots aan jullie gepresenteerd. Drink Zero is een plek waar alleen de beste en meest verantwoord geproduceerde alcoholvrije wijnen worden verkocht. En wie weet is Drink Zero in de toekomst ook de plek waar we onze eigen geproduceerde duurzame alcoholvrije wijn verkopen.  

Wij zijn nog lang niet uitgereisd in deze nog relatief onbekende wereld, maar nu is het aan jou… Ga je mee? Unbottle your journey now! 

History

The name is derived from the copper and green lichen covering the canyon. Copper Canyon has two climatic zones. The region features an alpine climate at the top and a subtropical climate at the lower levels.

Vision

Travelers can also drive from anywhere in the United States and acquire a visa at the Mexican customs station at the border. A holiday to the Copper Canyon promises to be an exciting mix of relaxation, culture, history, wildlife and hiking. 
Sierra Tarahumara, popularly known as Copper Canyon is situated in Mexico. Their livelihood chiefly depends on farming and cattle ranching.
Your body is a temple
Wij zijn echte levensgenieters, maar hoe heerlijk dit genieten ook kan zijn, het is niet altijd goed voor ons. Want het drinken van geen alcohol heeft eigenlijk alleen maar voordelen voor onze gezondheid: je slaapt beter, voelt je fitter en scherper, verbetert je weerstand, hebt minder kans op ziektes; de lijst met voordelen gaat maar door. 
The world is your oyster
Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld waar we in leven. En dus werken we met aandacht voor mens, dier en natuur. We garanderen dat jouw wijn geen lange reis maakt voordat hij bij jou thuis is. Het is zo simpel als het maar zijn kan; we kopen hem in bij onze persoonlijk geselecteerde adressen, vanuit daar komt hij in ons magazijn, en vanuit ons magazijn sturen we hem naar jou. That’s all. 
Best thing since sliced bread
De wereld van alcoholvrije wijn is nog relatief nieuw. En na onze lange reis door de alcoholvrije wijn-wereld weten we als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een goede en vooral lekkere alcoholvrije wijn te vinden. Of je een wijn lekker vindt of niet, is en blijft altijd subjectief. Maar wat we wel kunnen garanderen is dat we ons uiterste best hebben gedaan om kwalitatief goede wijnen voor jou te selecteren. 
leafeartharrow-right-circle