Onze merken

Sinzero

CHILI
Sinzero, afkomstig uit Chili, is op dit moment de meest kwalitatieve alcoholvrije wijn die in Nederland verkrijgbaar is. Het wijnbedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in het de-alcoholiseren van wijn. Doordat de druiven eerder worden geoogst, is het suikergehalte lager en brengt het een drogere ervaring met zich mee. 
Jaar:
2014
Price:
$125

Cero

VERENIGDE STATEN
Vaak bevatten alcoholvrije producten een hoog gehalte aan toegevoegde suikers. Echter is dit bij Cero niet het geval. De alcoholvrije Cero-wijnen zijn smakelijke alternatieven voor alcoholhoudende wijn. Het betreffen uitstekende wijnen die geen concessies doen aan de kwaliteit en het (goede) sociale leven.
Jaar:
2014
Price:
$125

Carl Jung

DUITSLAND
De mensen bij Carl Jung hebben ruim honderd jaar ervaring met de productie van alcoholvrije wijnen. Voor de productie wordt gebruikt gemaakt van de unieke ‘Carl Jung Method’. Deze methode is gebaseerd op vacuümdestillatie. Door tevens gebruik te maken van een gepatenteerde methode kan na de destillatie het aroma van de wijn worden hersteld.  
Jaar:
2014
Price:
$125

Kolonne Null

DUITSLAND
Kolonne Null vertegenwoordigt alcoholvrije wijnen uit de Duitse hoofdstad Berlijn. De producten van Kolonne Null komen tot stand in nauwe samenwerking met gerenommeerde wijnboeren. Middels de coproductie is Kolonne Null in staat gezaghebbende normen voor de druiven selecties te hanteren en hiermee doelgericht de alcoholvrije wijnen te kunnen ontwikkelen.
Jaar:
2014
Price:
$125